Wat is een bulletjournal? Is dit iets wat je zou moeten doen?

Een Mylovelynotebook.nl , ook wel een tijdlogboek of een life tracker genoemd, is een hulpmiddel dat door veel mensen wordt gebruikt die werken aan het bereiken van hun doelen in het leven. Met een bullet journal kunnen gebruikers de voortgang die ze hebben geboekt bij het bereiken van hun doelen vastleggen. Het gebruik van dit dagboek stelt gebruikers in staat om de dingen vast te leggen die ze elke dag deden die hen hielpen om dichter bij hun doelen te komen, evenals de dingen die hen niet hielpen.

Wat is een bulletjournal?

Bullet-journals werden ooit veel gebruikt door Japanse vechtsportstudenten, wakizashi genaamd, die kleine dagboekachtige boeken gebruikten die ze bij zich droegen en erin schreven terwijl ze aan het trainen waren. De traditie om in een tijdschrift als dit te schrijven had verschillende voordelen, waaronder lichamelijke gezondheid, geestelijke gezondheid en geestelijke gezondheid. Het stelde studenten in staat om te zien wat voor hen werkte en wat niet, wat heel anders was dan de manier waarop het tegenwoordig wordt gebruikt, dat meer een planner is geworden dan iets anders. Bulletjournals werden vaak bewaard in een klein leren zakje dat diagonaal doormidden werd gesneden zodat er ruimte was om te schrijven. Ze werden ook bewaard in een koffer waar ze werden beschermd tegen vocht en vocht, zodat de geschriften niet zouden uitdrogen en barsten.

Tegenwoordig wordt bullet journaling nog steeds op dezelfde manier gedaan als een eeuw geleden, maar er is een veel groter publiek dat kan profiteren van het gebruik ervan. Het belangrijkste voordeel van bullet journaling is dat u kunt bijhouden wat u elke dag, week, maand of jaar doet, zodat u precies weet waar u bent en hoeveel u verbetert in uw levensvaardigheden. Ook als je van plan bent om dit als een carrière te doen, zul je merken dat de tijdschriften die beschikbaar zijn op internet je een goed startpunt geven om jezelf te leren hoe je effectiever kunt schrijven. Je hebt alles wat je nodig hebt om met slechts een paar klikken op je computer te beginnen met het schrijven van een professionele paper.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/